دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر

گزارش کارآموزی کارخانه شیر
فهرست مطالب
تاریخچه شرکت

نمای کلی کارخانه
دریافت شیر
جمع آوری و حمل شیر
اساس، نحوه و دلیل اندازه گیری دانسیته شیر
اساس، نحوه و دلیل اندازه گیری اسیدیته شیر
اساس، نحوه و دلیل انجام تست الکل
اساس اندازه گیری PH
اندازه گیری چربی، پروتئین، لاکتوز و ماده خشک بدون چربی شیر با روش تجزیه نوری با پرتو مادون قرمز
درصد چربی
درصد پروتئین
کالیبره کردن دستگاه میلکو اسکن
اندازه گیری نقطه انجماد
کالیبره کردن کریسکوپ
استفاده از استارترها در فرآورده های تخمیری
سوماتیک سل
افزودنی های شیر خام
روش اول: استفاده از جوش شیرین
روش تشخیص وجود جوش شیرین
روش دوم: استفاده از سود
روش تشخیص وجود سود
افزودن آب اکسیژنه به شیر
روش تشخیص آب اکسیژنه
افزودن فرمالین به شیر
روش تشخیص فرمالین
تشخیص شیر باز ساخته ( شیر خشک) در شیر خام
مرحله اول: شست و شو با آب سرد
مرحله دوم: شست و شو با آب گرم
مرحله سوم: شست و شو با سود
مرحله چهارم: شست و شو با اسید
آزمایشگاه مرکزی
آزمایش کهلر Kohler
ژربرشیر
اندازه گیری دانسیته به روش پیکنومتری
اندازه گیری میزان نمک دوغ
آزمایشگاه میکروبی
باکتریهای استاف: Braid Parker و ژیولت کاتونی
شمارش میکروبی شیر پاستوریزه
کلی فرم: VRB (وینت رد بایل آگار)،water Trxpton (محیط کشت مایع)
اشرشیا: Brillient Grean
شمارش میکروبی شیر خام
کشت میکروبی پنیر
آبــمیوه
اندازه گیری اسیدیته آبــمیوه
اندیس فرمالین
میزان ساکارز آبمــــیوه
سالن پاستوریزاتور شیر
پاستوریزاتور پنج تنی ماست
تولید ماست ست
تولید دوغ
تولید ماست همزده
واحد استریل
تولید پنیر
بسته بندی
تصفیه فاضلاب
مدیاهای کالدنس نوع یک ()
مدیای کالدنس نوع سه ()
تحقیقات جنبی
مختصری در مورد آب پنیر
اثر آب پنیر در درمان بیماری ها
میکروارگانیسمها به عنوان غذا )پروتئین تک یاخته(
خلاصه ی خط تولید SCP از آب پنیر
تولید مخمر غذایی از آب پنیر
پوکی استخوان
علل بیماری
پیشنهادات دانشجو
تولید شیرهای غنی شده با ویتامین D ویژه مبتلایان به پوکی استخوان
حذف مرحله هموژن کردن در پروسه تولید آبمیوه
 
تاریخچه شرکت :
شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) با حدود بیش از نیم قرن تلاش در عرصه تولید شیر و سایر فرآورده های آن با ۱۶ کارخانه تحت پوشش در ۱۳ استان کشور و بیش از ۲۳۵ نوع فرآورده شیری با بسته بندی های متنوع استرلیزه و پاستوریزه پرچم دار توسعه این صنعت در کشور است.
شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی یکی از بزرگترین کارخانه های تحت پوشش شرکت صنایع شیر ایران می باشد که در سال ۱۳۵۲ در محل قبلی خود واقع در ۳ کیلومتری جاده دریا توسط بخش خصوصی راه اندازی شده و فعالیت خود را شروع کرده تا اینکه در طی سال ۱۳۶۲ به بانکهای کشاورزی، تجارت و ملت واگذار می شود و در سال ۱۳۷۴ بنیاد مستضعفان و جانبازان این شرکت را از بانکها خریداری می کند و نهایتا در سال ۱۳۷۹ این شرکت توسط شرکت صنایع شیر ایران خریداری و به خانواده پگاه می پیوندند و تا چند سال پیش تنها واحد تولیدی لبنی در استان بوده است.

 





:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر ,
:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 آذر 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: